Mitt kursopplegg

IMG_8714Kan du rope inn hunden i alle situasjoner? Sitter hunden stille når du snakker med naboen? Ligger hunden i ro når du har besøk? Går hunden fint i bånd? I løpet av en dag på kurs hos meg har du oppskriften på disse øvelsene, samt alt annet du lurer på når det gjelder hund.

Kursene holdes hjemme hos oss i Bergeveien 29, 4640 Søgne. Her har vi en stor treningsbane og en oppvarmet lokale ved kaldt vær.

IMG_8523

Valpe- og unghundkurs i husholdningslydighet (varighet 1 dag):

På dette kurset går vi Juli 2012 Tore, Burrmann og Lena 077gjennom de viktigste øvelser du trenger i hverdagen. Kurset går over en hel dag. Kurset passer for valper og unghunder. Vi er 5-6 deltagere på kurset, og du kan gjerne ta med andre i familien som er interessert. Dette er et hundeeier-kurs. Vi jobber derfor med en hund av gangen. De andre hundene venter i bilen på tur. På den måten får alle en grundig gjennomgang av teknikkene uten forstyrrelser. All innlæring skjer med positive teknikker.

Privattimer:

Har du en voksen hund og problemer med å styre den, hjelper jeg deg gjerne med å sette grenser. Etter 2-3 timer har du oppskriften!

Annet:

Hjelper deg også gjerne om du er interessert i følgende (nybegynnere/viderkomne):

  • Klikkertrening – hund, gris, høner eller andre husdyr
  • Brukshundarbeid som spor, søk og rundering,
  • Brannvarsling – (lær hunden å varsle ved røykutvikling)
  • Apport
  • Andre lydighetsøvelser

 

For påmelding bruk skjema eller ring meg!


Skjema:  Ja – jeg vil bli med på kurs!

 

Juli 2012 Tore, Burrmann og Lena 387

 

Kan deles med andre... :-)

    Produsert og tilrettelagt av Mediekonsulenten.no