Hundetreneren Tore Lislevand

Vil du lære å rope inn hunden i alle situasjoner? Vil du lære hunden å sitte rolig mens du hilser på naboen? Vil du lære hunden å gå fint i bånd? Dette kaller jeg HUSHOLDNINGSLYDIGHET. Jeg har noen enkle innlæringsteknikker som gjør det lett for deg å mestre hunden din. (les mer)

IMG_8408Jeg har vært aktiv innen lydighet- og brukshundarbeid siden 80-tallet. Mye er forandret siden den gang. Jeg ønsker hele tiden å være i forkant med nye positive innlæringsteknikker. Skal vi lykkes med en ny øvelse er vi helt nødt til å bruke belønning. For meg blir det helt feil å tvinge en valp til å utføre en øvelse. Hund og eier skal være et team. Jo flere positivt innlærte øvelser, jo lettere er det å ha kontroll på hunden.

Etter mange års erfaring har jeg sett behovet for å hjelpe hundeiere. Jeg ønsker å komme ”problemene” i forkjøpet og tilbyr derfor det jeg kaller hundeeier-kurs. Jeg har som mål at du skal få en lydig og harmonisk hund som vil samarbeide med deg. For å oppnå dette har jeg mange smarte og lettlærte metoder som fungerer i praksis. Positiv innlæring er en selvfølge.

Les mer om meg, mine erfaringer og resultater her.

Jeg bor i Søgne, sammen med min kone og 3 barn. Søgne ligger like vest for Kristiansand.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat !

Tlf : 911 07 422 Mail : post@torelislevand.no

 

tore og burrmann 023

Kan deles med andre... :-)

    Produsert og tilrettelagt av Mediekonsulenten.no